MALATYA / BATTALGAZİ - Kubilay Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kubilay Anadolu İmam Hatip Lisesi

İskender Mah. T. Temelli Cad. No 92/1 Battalgazi/Malatya
Vizyon
Okuyan, araştıran, uygulayan, bildiklerini paylaşan, başarıları takdir eden, özgüven kazanan, hedeflerini büyük seçen, engelleri aşmayı bilen, başarıyı yakalayan bu doğrultuda üniversite dünyasına adım atan bireyler yetiştirmek amacı ile çalışmalar yapmak.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ülkesini seven ve sahip çıkan, sorumluluk bilinci taşıyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, geçmişle geleceği birleştiren ve profilini ona göre çizen, olumlu düşünme becerisi kazandıran, enerjisini pozitif harcayan, kendisini ve başkalarını seven, hayata dört elle sarılıp karşısındaki engelleri aşmayı bilen, hoşgörülü, paylaşımcı bir kimlik kazanmasına yardımcı olacak bir şekilde yetiştirmektir.
Başarılar
*Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Mesleki Yarışmalar kapsamında "Genç Sada Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması"nda okulumuz öğrencilerinden Mehmet KÜÇÜKAYDIN il 2.si olmuştur. *Malatya il birincisi olarak okulumuzu Elazığ ´da temsil eden öğrencimiz Abdulsamed YİPEK yarışmada 2. olarak okulumuzu gururlandırdı. *Öğrencilerimizden Hatice BAYIR ve Hudanur ÖZKAN İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu kompozisyon yarışmasında il 2. si ve 3.sü oldular *Ebubekir ÖZENCİ serbest güreşte il 3.sü,grekoromen güreşte il 2.si olmuştur. *Okulumuz öğrencilerinden Muhammed SÜT, "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması"nda Malatya 2.si olmuştur.Ayrıca öğrencilerimizden Murtaza Müslüm ÖZDEMİR,"Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması"nda Malatya 4.sü olmuştur. *Okulumuz 11-F sınıfı öğrencilerinden Mehmet Hasan YALINKAYA "Kur´an-ı Kerim Okuma Yarışmasında"14 okul içinden il 3.sü olarak seçilmiştir. *2021 2022 Eğitim Öğretim Yılı Genç Hatipler Hutbe Yarışmasında Okulumuz Öğrencisi Murtaza Müslüm ÖZDEMİR İl Birincisi Oldu.
Toplanma:08.00 Sabah:08.10-12.10 Öğlen:12.55-15.20
İngilizce-Arapça
Merkezden Kiltepe-Çarmuzu Minibüsleri okulun önünden geçmektedir.
Servis Bilgisi
2022 2023 Eğitim Öğretim Yılı İtibari ile Ücretsiz ve Özel taşımalı öğrencimiz bulunmamaktadır
Çevre yolu altı Çarmuzu yolu
1 KM